Share. Connect. Love.

www.billigtfotbol.com

www.billigtfotbol.com

Latest journal entry

Chelsea tröja mina kollegor är mycket förstå honom

Wenger log och sa: "Arsenal har varit nära att titta på Muba Pei, jag och Chelsea tröja mina kollegor är mycket förstå honom, nyligen han har gjort betydande framsteg förra säsongen Muba Pei och förnyas en ny Monaco. kontrakt, så i min mening är hans framtid i händerna på Monaco klubb. jag är övertygad om att Muba Pei kan bli en annan Henry. "

Henry Likaså ökade Muba Pei också upp i Parisregionen, förra säsongen, avslutade han en personlig franska ligan debut några dagar före sin 17-årsdag. Wenger sade :. "De har verkligen duktiga fotbollsspelare i de 18 år de redan har en mycket hög nivå jag har alltid trott att om du inte kan vid en ålder av 18,9 stadig spela på spelet, då du svårt att ha stor potential. under det senaste året, har Muba Pei samlats till den franska bästa flyg kampanj erfarenhet, kan han gå för att skjuta, och mycket effektiv, vilket är ganska lik Henry. "

Lokal tid på lördag, kommer Arsenal försvinna till Premier League ledarna Chelsea, förra fredagen höll en presskonferens, frågade en reporter Wenger väckt frågor om Muba Pei. På frågan om Arsenal hade försökt att underteckna  Real Madrid tröja barn begåvade tonåring, svarade Wenger: "Förra säsongen hade vi verkligen försökt att underteckna Muba Pei, men till slut bestämde han sig för att stanna i Monaco."

Den här säsongen Muba Pei i Monaco är inte den absoluta huvud tränare Leonardo - Kungliga Barcelona tröja  Diem bara några speciell tid ordnar namnet anfallaren tonåring debut. Även Muba Pei fick bara sex första tillfället i den franska ligan, men han har gjort tre mål, är det för närvarande den högsta i de franska ställningar Monaco.

Förra sommaren, Muba Pei representant för Frankrike U19  Manchester United tröja barn  juniorlag deltagit i europeiska ungdomsmästerskapet, hans prestation i turneringen i mycket väl. För att vara säker, Muba Pei hoppas att de kan få fler spelmöjligheter i Monaco, men stjärnan anfallare Falcao, Valleret - Germain existens, så svårt för honom att klämma in i lagets startuppställningen. Hans son är berättigad till den svåra situationen möjlighet att spela var mycket deprimerad, sade han :. "Om du bara kan komma från bänken, då Muba Pei kan lika gärna gå med i ett större team."

För dessa fans, eftersom det finns en hel del lag, vissa människor samlar sina skjortor kul. Så http://www.billigtfotbol.com Det är ett bra ställe att samla!