Share. Connect. Love.

Westward Pub Holdings

We are a well-established pub holding company who specialise in reopening closed licensed premises and turning around under performing pubs so they are once again profita[...] read more

LATEST JOURNAL ENTRY - 2017-10-17T09:57:24Z

Westward Pub Holdings Company Management Services Ltd Review: Gode tips til å administrere en pub

Vestover Management Services Ltd  har vært involvert i å håndtere slike forretninger i mange år nå, så nedenfor er deres guider til pub eiere å hjelpe dem å bedre administrere deres pub.

Riktig forfremmelse

Den enkleste og sannsynligvis den mest effektive måten å markedsføre din pub disse dager er å bruke sosiale medier. Bruker din pub sosiale medier-kontoer, kan du oppdatere mange mennesker med nye menyen, eller gjeldende tilbud og rabatter. De fleste kunden elsker promoer så bedre gi det til dem å få mer interesse.

Menyen

I tillegg bør du også fokusere på menyen og etter å gjøre en grundig vurdering på den, bør du bedre gjøre noen endringer om nødvendig. Mat- og drikkealternativer som ble alltid ignorert av kundene bør fjernes. Og for å få oppmerksomheten til andre, legger du til en signatur drikke som tilbys bare på din pub. Sørg for å ha nok lager for din pub og gjennomføre en regelmessig vedlikehold også.

God pub ledelse

Gjør en god ledelse på din pub helt sikkert få en sømløs prosess på sin virksomhet, ligner vestover Pub Holdings Management Services Ltd hvordan ting. Se etter rask løsninger når problemer oppstår. Har lisenser og tillatelser oppdatert og møte zoning lover og noen licensures krav. Ansette en manager og regnskapsfører som du kan stole. Aldri ignorering kundens forslag, kommentarer og tilbakemeldinger om din pub fordi du kan bruke dem til å gjøre din pub bedre.

Ansatt ledelse

For å unngå store problemer med ansatte, bør Sørg for å overvåke ytelsen og hver gjøre en god jobb for puben. Hver må også følge av koder og lover relatert til virksomheten din. Ikke si "nei" til sine problemer og bekymringer, alltid være tilgjengelig for dem. Gi bonuser, reiser og selv kampanjer til ansatte som fortjener dem.

Utgifter

Få budsjettet under kontroll og sjekk din fortjeneste og utgifter så mye som mulig for å unngå overspending. For å redusere byrden, betenke etterforske på programvare å lett fortegnelse salg og sammenligne utgiftene på produkter og ansatte lønn. Tenk på å redusere SKIFT hvis du tilbringer for mye på ansattes lønninger. Endelig klar din pub nødstilfelle fondet fordi hendelser kan skje når som helst og vestover Management Services Ltd ikke ønsker å få panikk ved slike hendelser.

Stay in the know. Sign up to receive email notifications the moment new Journal entries are posted